Vi har webbhotell för dina behov..

Vi använder oss av den marknadsledande kontrollpanelen Parallels® Plesk Panel som har +80 förinstallerade applikationer som enkelt aktiveras med ett klick.

Plesk kontrollpanelParallels® Plesk Panel 12

Parallels® Plesk Panel är den ledande kontrollpanel på marknaden, utformad för att ge ett enkelt och lätt sätt att administrera dina webbtjänster. Tack vare det intuitiva Plesk gränssnittet som öppnas från en webbläsare, kan du omedelbart skapa e-postkonton, konfigurera ditt domännamn inställningar, hantera dina webbfiler, installera ett program, skapa en databas, hantera din FTP åtkomst och mycket mer. Parallels® Plesk panel förenklar dessa uppgifter så att du kan hantera dem utan att ha en fördjupad kunskap om serverkommandon och skalskript.

applicatifs_plesk_en

De mest populära applikationerna.

wordpressWORDPRESS
När du använder WordPress kan du enkelt skapa en nättidning med foton, text, eller har en webbplats om ditt företag, din familj eller dina vänner. WordPress hanterar sök, arkivering, registrering och identifiering av besökarna för dig.

Joomla
JOOMLA
Joomla! ™ är ett av de mest kraftfulla befintliga verktyg för innehållshantering. Det används över hela världen för alla typer av webbplatser, från enkel webbsida till komplexa företagsapplikationer. Joomla! är lätt att installera, enkel att använda, stabilt och kraftfullt.

drupal
DRUPAL
Drupal är ett program som gör det möjligt för individer och gemenskaper av användare att enkelt publicera, hantera och organisera ett brett utbud av innehåll för en webbplats. Tiotusentals människor och organisationer använder Drupal för att driva webbplatser av alla storlekar och funktioner.

magento
MAGENTO
Magento är en Open Source e-handel lösning som erbjuder oöverträffad kontroll och flexibilitet. Magento utformades från tanken att varje e-handelsprojekt är unikt, eftersom det inte finns två identiska butiker. Magento’s modulära arkitektur återgår kontrollen till e-butiksägare och ställer inga krav på affärsprocesser eller företagsarbetsflöden.
galleryGALLERY
Gallery är en PHP webb applikation som används för att publicera och hantera dina bilder på din webbplats. Med Galleri kan du enkelt skapa och underhålla fotoalbum tack vare ett intuitivt gränssnitt. Miniatyrer av dina bilder skapas automatiskt. Bilderna kan ändra storlek automatiskt.