Exchange2013Få tillgång till ett E-post system som baserar sig på Microsoft Exchange vilket är ett av världens mest använda och omtyckta system för professionella användare.

E-post är en av företagens viktigaste funktioner. Kraven på ökad tillgänglighet, mer avancerad funktionalitet och mer säkra lösningar ökar och fler väljer att låta experter ta hand om kritiska miljöer.

Förenkla er arbetsdag genom Microsoft Hosted Exchange! Dina anställda kan göra mer än att bara skicka och ta emot e-post, de kan dela kalendrar, mappar och kontakter. Outlook är tillgängligt för skrivbordet, webbläsare och mobil åtkomst, vilket innebär att du alltid är ansluten, oavsett om du är på kontoret, på resande fot eller jobbar hemifrån. Skaffar du ny mobil är det enkelt att genom några knappklick få tillbaka alla dina mail, kalenderposter, kontakter och uppgifter.

Ta del av funktioner som:

  • Få åtkomst till information, även när du inte är på kontoret
  • Få ut mer av e-postsystemet så att de anställda kan göra mer
  • Upplev bekvämligheten med att använda en tjänst som hanteras professionellt

Oavsett om du jobbar med Outlook, OWA (Outlook Web Access) eller en mobiltelefon, så ser du alltid samma sak. Microsoft Hosted Exchange är en e-postlösning som skapats för att hjälpa små och medelstora företag. Ni har alltid åtkomst till er e-post var ni än befinner er i världen.

Ni får alla fördelar och funktioner som finns i systemet, samtidigt som ni slipper investera i en egen e-postserver med allt vad det innebär med investeringar i hårdvara, mjukvara, infrastruktur, underhåll m.m.

När du använder Microsoft Exchange som e-postserver och Microsoft Outlook som klient kan dina anställda göra mer än att bara skicka och ta emot e-post – de kan dela kalendrar, mappar och kontakter. Outlook är tillgängligt för skrivbordet, webbläsare och mobil åtkomst, vilket innebär att du alltid är ansluten, oavsett om du är på kontoret, på resande fot eller jobbar hemifrån. Eftersom du alltid ansluter till samma Exchange-server förblir Inkorgen synkroniserad, oberoende av vilken Outlook-klient du använder.

Kombinationen av Microsoft Exchange och Microsoft Outlook innehåller många olika funktioner för sortering, prioritering, delegering och hantering av e-post som gör att du kan ta kontrollen över inkorgen. Dina anställda får mer gjort med hjälp av tjänsten eftersom den innehåller:

Gruppkalendrar som effektiviserar schemaläggning genom att visa lediga och upptagna tider för alla anställda och för delade resurser, t.ex. konferensrum, adressböcker för lagring och delning av företagets kontaktinformation. Även gemensamma mappar för organisering och delning av filer och listor med uppgifter för grundläggande projekthantering samt planering av aktiviteter effektiviseras.

Kontakta oss för mer information, beställ redan idag så får ni en riktig e-postlåda inom ett par minuter.